Γιατί η διαπραγμάτευση στα CFDs κερδίζει συνεχώς έδαφος

Τα τελευταία χρόνια η διαπραγμάτευση στη διεθνή αγορά συναλλάγματος (Forex) και τα CFDs (Συμβάσεις επί Διαφοράς) κερδίζουν συνεχώς έδαφος ανάμεσα στις προτιμήσεις των επενδυτών. Η δυνατότητα που παρέχεται στους τελευταίους να επενδύουν σε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, χωρίς την υποχρέωση της φυσικής κατοχής τίτλων αυτών, φαίνεται πως αποτελεί ένα ισχυρό επενδυτικό κίνητρο.

 

Τα CFDs αποτελούν ένα είδος συμβολαίου μεταξύ δύο συναλλασσόμενων μερών πάνω στη διαφορά μεταξύ της τιμής ανοίγματος και κλεισίματος.

 

Η επιλογή μεταξύ διαφόρων χρηματιστηριακών προϊόντων (Μέταλλα, Δείκτες Μετοχών, Συνάλλαγμα, Εμπορεύματα) παρέχει στον επενδυτή σημαντική δυνατότητα διαχείρισης του κινδύνου καθώς και μεγαλύτερη ρευστότητα μέσω της «μόχλευσης», σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο επενδυτικό περιβάλλον με τεράστιες προκλήσεις.

 

Στην Ελλάδα, η εταιρία TRADING 4 YOU μέσω της συνεργασίας της με κορυφαίο Broker, παρέχει τη δυνατότητα online επενδύσεων σε ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προϊόντων.

 

Η online πλατφόρμα παρέχει ταχύτητα και ασφάλεια σε όλες τις συναλλαγές σας μέσα από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σας.

 

Ο Broker μας προσφέρει πάνω από 600.000 χρηματοοικονομικά προϊόντα  τα οποία συναλλάσσονται μέσω των πλατφόρμων MT4 (Metatrader), AMO (All Markets Online) ή GWAZY.

 

Παράλληλα, με τη δυνατότητα εκπαίδευσης μέσω εισαγωγικών αλλά και προχωρημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η TRADING 4 YOU παρέχει σημαντικά εφόδια στους επενδυτές ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις αυξανόμενες προκλήσεις που δημιουργούν οι παγκόσμιες αγορές.

 

Μέσω εξειδικευμένων προγραμμάτων, η TRADING 4 YOU έρχεται να δώσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πως λειτουργούν οι διεθνείς αγορές, αναλύοντας όλες τις τελευταίες τάσεις και παρέχοντας εκπαίδευση σε εξειδικευμένες ενότητες όπως η οικονομική και τεχνική Ανάλυση, η διαχείριση ρίσκου και το management κεφαλαίων.

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, ο Broker με τον οποίο συνεργάζεται η TRADING 4 YOU ανακοινώνει πως έχει πλέον ενεργό επενδυτικό λογαριασμό σε μεγάλη συστημική τράπεζα της χώρας μας, διευκολύνοντας έτσι τις συναλλαγές σας στις Διεθνείς οικονομικές αγορές.

 

Πλέον, το άνοιγμα λογαριασμού είναι γρήγορο, εύκολο και ασφαλές.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ερωτήσεις και υποστήριξη καλέστε στο 210 6444912 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.trading4u.gr.